Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2968
Respawning
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Respawning

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Canada
    Posts
    237
    Character
    Zab

    Respawning

    After the timer is up on a quest, why is there an additional message saying the quest has not been respawned yet? Running into this often.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    132
    Timers are also starting to get a bit long. Hope not to see them go longer than a hour.

  3. #3
    Otherwind's Official Spokesman Guild Masters's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    195
    Quote Originally Posted by Zab View Post
    After the timer is up on a quest, why is there an additional message saying the quest has not been respawned yet? Running into this often.
    If this message is happening, the timer in the server has not expired yet, but this timer must be the same that the timer you are seeing. If is happening, the timer on your client webpage and the timer in the server is not the same. Maybe you did not refreshed the page after your party companion (or yourself in a different window) launched or returned from a quest. I am reviewing and cannot find any wrong, and I am trying to reproduce the eventual bug if there is any. Can you provide more details about what circumstances make your message to appear and what not?

    Quote Originally Posted by Rastlin View Post
    Timers are also starting to get a bit long. Hope not to see them go longer than a hour.
    Timers won't grow to the infinite. There is a maximum length for them, reached when you complete a certain number of times a given quest (20 times at this moment, but this number can change), and I mean you complete quest 100% only you. That is, 20 times if you are alone, 60 times if you travel together in a party with 3 members with same level, or for instance, 30 times if you contribute with two thirds (66%) of your party's size, as example, you size 10 with one companion size 5.

    As this measure is individual, in a party, the respawn time used, is the average, weighted by size, of all party members: for instance, if player A, size 50, have respawn time 10mins, and player B, size 30, have respawn time 5mins, the used time is (50*10mins + 30*5mins) / (50 + 30) = 650/80 = 8,125 minutes.

  4. #4
    Developer - Managing Director Alex's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Sevilla, Spain
    Posts
    523
    Character
    Alex
    I hope we can write these notes on the wiki some day! At least I will note this on the discussion page in the wiki, just in case a enthusiastic player will write the article, so he will have this info available there.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Canada
    Posts
    237
    Character
    Zab
    Alex, I refresh the page and log in and out of Facebook.
    After the sliding, shadow timer disappears, and I can click on the quest again, it says it has not respawned. Sometimes, it takes up to an additional 20 minutes before I can do the quest again.
    I could be wrong, but I feel it has something to do with the Barbarian Sword quest.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    15
    Character
    Assasine
    Quote Originally Posted by Zab View Post
    Alex, I refresh the page and log in and out of Facebook.
    After the sliding, shadow timer disappears, and I can click on the quest again, it says it has not respawned. Sometimes, it takes up to an additional 20 minutes before I can do the quest again.
    I could be wrong, but I feel it has something to do with the Barbarian Sword quest.
    Have the same Problem timer disappears and you cannot start quests. Refreshing or restarting Facebook didnt work Quest is ready but you get the Fail Message appear tested with Chrome, Firefox and Internet Explorer. If that happen it need alot more time for all Mission to regenerate, easy testable without bug around 4 minutes regenerate with alot more.

  7. #7
    Otherwind's Official Spokesman Guild Masters's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    195
    We will be addressing this along today. Thanks for reporting.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    15
    Character
    Assasine
    Quote Originally Posted by Guild Masters View Post
    We will be addressing this along today. Thanks for reporting.
    Today the bug went strange, start"Trader Guard Duty" and after that"The Barbarian Sword" and after that alot of Mission that arent startet for Hours have "the quest has not been respawned yet" message.

  9. #9
    Otherwind's Official Spokesman Guild Masters's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    195
    Hello, we cannot reproduce this bug. Can you say something more to help us to locate this bug?
    How much often it is happening? all times? only few times? all browsers?

    Please if anyone finds again broken timers, please send immediately an email to support@guildmasters.com so we can check timers in the data base to see if there happen something wrong.

    Thank you

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    15
    Character
    Assasine
    Quote Originally Posted by Guild Masters View Post
    Hello, we cannot reproduce this bug. Can you say something more to help us to locate this bug?
    How much often it is happening? all times? only few times? all browsers?

    Please if anyone finds again broken timers, please send immediately an email to support@guildmasters.com so we can check timers in the data base to see if there happen something wrong.

    Thank you
    It happens all the time (Chrome, Modzilla Firefox, Internet explorer), you start 4-5 Quests all timers are visible some Quests later the timers disappear and you dont see how much time left. Also much Timers reaching 0 and after that you also cannot start the Quest cause of the "the quest has not been respawned yet" message. Restarting the Browser or refreshing didnt help also i tried it on 3 different PCs all have the same Problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •